Verzending

Wij verzenden je bestelling met PostNL, kleine producten per briefpost en de grotere als pakket. Het pakket wordt bij je afgeleverd op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Ben je niet thuis dan zal de pakketbezorger proberen het pakket aan te bieden bij de buren.Wil je je pakket af laten leveren op een ander adres, dan kun je dit tijdens de bestelling aangeven.

Bezorgkosten

  • brievenbuspakketten tot 250 gram: € 4,10 –
  • (brievenbus)pakketten tot 2 kg:  € 6,75 –
  • pakketpost vanaf 2 kg en kokers: € 13,00 –

De bezorgkosten worden vermeld bij het plaatsen van de bestelling.

Levertijd

Wij streven er naar om elke bestelling die voor 14:00 uur geplaatst wordt, dezelfde dag te verzenden. Het kan echter voorkomen dat dit door omstandigheden niet lukt. De verwachte levertijd bij betalingen via iDeal is 1 – 3 werkdagen, afhankelijk van PostNL. Producten die ‘on demand’ worden geproduceerd (prenten, affiches) hebben mogelijk tot twee werkdagen extra levertijd. De levertijd hiervoor is circa 3 tot 5 werkdagen. Wandkleden worden op aanvraag in het TextielMuseum geproduceerd, de levertijd is mede afhankelijk van het TextielLab, daarover zullen we vroegtijdig communiceren.

Betalingen via een bankoverschrijving, creditcard of vanuit het buitenland duren wat langer en dat heeft effect op de levertijd. Elke bestelling wordt bevestigd met een email, we zullen je in deze gevallen ook per mail op de hoogte houden van de levertijd.

Afhalen

Zelf afhalen van je bestelling is na overleg mogelijk.

Retourneren

De wet Koop op Afstand geeft iedere consument de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen terug te sturen. Het product moet dan wel onbeschadigd, ongebruikt en/of gewassen zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Zodra de bestelling in goede staat door ons is ontvangen, zetten we de terugbetaling in gang. Zowel het aankoopbedrag als de eventuele verzendkosten worden teruggestort op de bij ons bekende bankrekening. De portokosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. De terugbetaling duurt uiterlijk 14 dagen.

Voordat je iets terug stuurt vragen we je om per e-mail contact met ons op te nemen (shop[at]ByKisman.com). Je ontvangt een retourformulier standaard bij iedere bestelling maar we sturen hem ook per e-mail als je de terugzending hebt aangemeld.
Retouradres: ByKisman, Draaiweg 51, 3515 EJ Utrecht.

Uitsluiting retourrecht
Producten die we speciaal voor jou (laten) maken, zoals bijvoorbeeld prenten of affiches ‘on demand’ of wandkleden, kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten
Als je een klacht hebt over een product of dienst van ByKisman, dan hopen we dat je ons dat zo snel mogelijk laat weten. Stuur een duidelijke beschrijving van je klacht naar shop[at]bykisman.com. Na ontvangst van de mail zullen we bevestigen dat we deze ontvangen hebben en proberen we zo snel mogelijk, doch binnen uiterlijk tien (10) werkdagen te reageren op de klacht. Mocht het niet mogelijk zijn om binnen deze termijn inhoudelijk op de klacht te kunnen reageren, dan laten we dit via mail weten.  We geven op dat moment een indicatie van de termijn waarbinnen wij wel met een reactie komen.